MADE-TO-MEASURE


Made-to-measuer: (eller som forkortelse MTM), er den rigtige betegnelse for et jakkesæt, der er lavet præcis efter de mål du måtte ønske, designet nøjagtig efter din smag.

Hvordan fungerer det:Vi har standard jakkesæt hængende i forskellige størrelser og former, og tager udgangspunkt i den bedste kombination (buks, jakke evt. vest), hvorfra vi måler de ønskede ændringer op. Der er stort set ikke noget, som ikke kan ændres eller laves om på, og selvom den bedst mulige standard størrelse skulle sidde rigtigt godt, vil du opdage at der næsten altid er noget som kan forbedres.

Det kunne f. eks. være at ærmet "krøller" på bagarmen, og løsningen vil derfor være at rotere ærmet i ærmegabet, for store eller små skuldre, eller at bryststykket "gaber" og derfor står ud fra brystkassen, for blot at nævne de typiske problemer, som kunderne ofte står med, når de køber et færdigsyet jakkesæt. Ofte vil det ikke være muligt at lave om på dette, når du køber et færdigsyet jakkesæt, men med MTM er intet lavet på forhånd, og derfor kan (næsten) alt lade sig gøre. 

Skræddersyet: Det foregår hos en rigtig skrædder, og ikke i butikker som mange ellers prøver at fortælle. Hvis du ønsker denne oplevelse, kan vi på det varmeste anbefale Karina Mott, som har vores største anerkendelse, eller bedst kendt måske Peter Unden. Der laves jakkesæt fra bunden, og ikke ud fra en Standard størrelse, og er derfor meget mere krævende både fagligt og i særdeleshed tidsmæssigt, og også derfor helt fair at prisen skiller sig radikalt ud. Forvent derfor en startpris omkring 18-20.000 og op. Hvis produktionen forlader lokationen/butikken, er det altså ikke skræddersyet, uanset hvad den flinke sælger ellers måtte prøve fortælle dig. 

Vi mener at en god langvarig kunderelation: er baseret på gensidig tillid og højt fagligt niveau, og mener derfor at vi som fagmænd bør informere om dette, og ikke starte en ny relation som baserer sig på misinformation eller direkte forkert faglig information. 

Det er jo netop det, der adskiller os fra mange af vores kollegaer. 

Når vi nu har fået det på det rene, vil vi herunder informere lidt mere om de forskellige MTM produkter, som udelukkende er Europæiske.

Lubiam:

https://www.lubiam.it/en/about-us

Noget af de fineste Italien kan byde på, og for dig der ikke går på kompromis.

Alt produktion foregår stadig i Italien, nærmere betegnet byen Mantova, hvor hele historien startede tilbage i 1911.

Canvas indlæg i hestehår som syes ind er standard, og mange af de afsluttende detaljer afsluttes i hånden.

Metrvarene komme fra de bedste Italienske væverier.

Startpris for Made-to-measure jakkesæt 9.900,-

Connoisseur:

Kommer fra en af Europas mest anerkendte leverandører, som udelukkende leverer til Luksus retailer i hele verden. De stille utroligt høje krav til deres forhandlere, og er derfor meget stolte af, at kunne tilbyde dette produkt.

Som standard er altid canvasindlæg af hestehår, enten som semi-canvas (bryst stykket) eller mod ekstra betaling som Full-canvas (helt til bund).

Hestehår har en unik evne, til at tilpasse sig din krop, hvilket betyder at dit jakkesæt over tid vil komme til at passe endnu bedre, når først det har fået lov til at forme sig (lidt ligesom når du køber, et par gode håndlavede sko). Derudover kan du "ånde" igennem dit jakkesæt, og derfor nemmere komme af med overskudvarme.

Metervarene kommer fra de bedste Italienske væverier, som Loro Piana, Ferla, Drago osv.

Priserne starter ved 5.500,-

TOUCH:

Leverer både til damer og herrer, men arbejder mest med deres dameprodukter.

Det leveres ligeledes i samarbejde med en Europæisk topleverandøre, som i over 55 år har været ejet af Van Gils familien. Ligesom vores 2 andre leverandører holder TOUCH også et højt faglig håndværk, med indlæg af hestehår osv.

Her starter priserne ligeledes ved 5.500,-

 

Jesper Klemens:

Intet produkt er bedre end personen der måler op. Jesper som også driver butikken, har været i fashion branchen i 32 år, og sætter en ære i at lære hver dag, så han altid har fingeren på pulsen.

Det gælder i særdeleshed på det faglige niveau, som en stor kontrast til de mange unge og ufaglærte medarbejdere, som efterhånden står i mange butikker og stormagasiner. På trods af hans "grå stænk" i håret, er han dog stadig meget modeorienteret, og derfor klædt godt på til både at rådgive den unge såvel som den modne kunde. 

Rådgivning og service er altid gratis :-)