NYHEDER RSSMÅSKE VERDENS LÆKRESTE UNDERTØJ

OSCALITO er nyt mærke hos os. Der er tale om et Italiensk luksusmærke, som producerer måske verdens lækreste undertøj. Vi starter med tights/boxer shorts, i egyptisk bomuld stretch (10% elastan), i farverne hvid, sort og grå, dertil t-shirt i hvid (samme kvalitet). Den viste blå, kommer også i merceriseret bomuld. Senere på året kommer også strik, i bomuld/Cashmere og ekstrafine Merino/silke.Dette er blot starten, på en række af nye luksus leverandører. Se alle OSCALITO produkter her.

Læs mereHvordan definerer du luksus?

For os er det udelukkende kvaliteten vi kigger på, og luksus er ikke nødvendigvis synonymt med vanvittigt dyrt. 1863 (Eterna´s luksusprojekt) er et godt eksempel på dette, da det ganske enkelt er en fantastisk skjorte. - Den er "strygefri" - Bløde Twillvævninger (som ikke er gennemsigtige) - CO2 neutral Har fuldstændigt samme pasform som din Eton skjorte, og er på helt samme niveau i kvalitet. Den koster såmænd blot 800,- 

Læs mereUnderspillet luksus med TINI striktrøjer

Hos JK er der ingen synlige logoer, da vi klart er til underspillet luksus, hvor produktet er i fokus. Som f.eks. Merino strik (rund hals) fra Italienske TINI, som vi lige nu sælger med 50%. TINI er en lille Italiensk producent af strik. Kvaliteten er absolut uden sidestykke, og strikkes af garner fra Cariaggi, som er verdens mest luksøriøse producent af Cashmere og Silke/Cashmere garner. Striktrøjer fra TINI er lavet i 100% Merino uld. Se udvalget her

Læs mereSæsonen for bryllupper er startet

Vi laver hovedsageligt jakkesæt til erhvervslivet, men tager da absolut også imod bryllupsgæst og gom. Sæsonen er netop startet, og har allerede lavet de første sæt. Velour lader til at blive et hit, igen i år. Gom har valgt bordeaux, og gæst (bror), har valgt mørk blå. Du er også velkommen, hvis du vil have 500 metervarer at vælge mellem, selvfølgelig lavet på dine mål (Made-to-measure).

Læs mereEr læg forsvundet?

For ca. 20 år siden forsvandt læg. Dengang var der endda 2 læg. Før eller siden vender moden tilbage, og spørgsmålet er om ikke det er ved at være tid til læg igen? Selvfølgelig i kombination med 5 cm opslag, og må gerne bæres lidt korte på længden. Hvad siger du?

Læs mere